De nieuwe Pokemon spellen zijn eindelijk uitgebracht, en hier kun je ze uitsluitend gratis downloaden. Met de Pokemon Ultra Sun Rom en Pokemon Ultra Moon Rom bieden wij de volledige versie van de twee nieuwe Pokemon games aan. En het beste van alles, je hoeft niet eens een cent voor beide spellen uit te geven! Download de nieuwe games vandaag en beleef een nieuw avontuur in de wereld van Pokemon.

 

 

 Pokemon Ultra Sun Download

Pokemon Rom

 Pokemon Ultra Moon Downloadfree download

Zo gaat de download door

  1. Klik op de downloadknop van de Rom van uw keuze en download het
  2. Open de Pokemon Rom met een emulator
  3. Geniet van het nieuwe Pokémon-spel ten volle!

 

Na het succesvol downloaden van een Pokémon Rom kunt u het op elk gewenst moment afspelen. Dit is uw ultieme kans om Pokemon Ultra Sun en Pokemon Ultra Moon gratis te krijgen. U hoeft geen 50€ op een spel uit te geven, omdat u het gratis kunt downloaden. Wanneer u een spel hebt voltooid, raden we aan om het andere spel te downloaden en te spelen. Zo heb je de beste Pokemon ervaring.

 

De Pokemon Moon en Pokemon Sun games die vorig jaar werden uitgebracht werden gevierd door de Pokemon community. De ontwikkelaars hebben hun concept volledig veranderd. De vorige Pokemon spellen hadden altijd dezelfde volgorde. Als coach moet je alle 8 arena vechten en vervolgens de top vier verslaan om de beste coach in de wereld te worden. Terloops, je moet een criminele organisatie vechten. In de nieuwe Pokemon games is deze keer echter anders. Het is veel belangrijker om uw Pokemon te verzorgen. Nu moet u bepaalde examens afronden om door het spel te spelen. De nieuwe Pokemon zijn ook erg interessant in de nieuwe wereld. Sommige oude Pokemon hebben zelfs een nieuwe look, die zich heeft aangepast aan het milieu van het eiland.

Zoals elk jaar brengt Nintendo weer een nieuw Pokémon-spel uit. Dit kan hen niet beschuldigd worden, omdat de serie veel fans heeft en ook veel geld. De nieuwe titels worden Pokemon Ultra Sun Rome en Pokemon Ultra Moon Rome genoemd. De spellen zijn in dezelfde regio als de wedstrijden van vorig jaar. Je kunt ze zelfs zien als een vervolg. Helaas, er is geen nieuwe Pokémon, maar de huidige van het laatste jaar, moet men ook de eerste keer geven om vast te stellen.

Om alle trainers op het eiland te verslaan heeft u veel training nodig met uw Pokémon cursus. Als u dit doet, zal het veel makkelijker zijn om u te winnen in duels. Met deze Pokemon Ultra Sun download en Pokemon Ultra Moon download, zult u zeker veel plezier hebben. Je kunt ook meer plezier hebben als je cheats gebruikt voor de spellen. Ze zijn geïntegreerd in de Rome, dus ze zijn erg makkelijk te gebruiken. Met cheats kun je bijvoorbeeld alle drie starters Pokemon of een Pokémon van vorige generaties krijgen. Als u problemen hebt met het spel, zullen cheats u helpen.